Ursus Maritimus – Kongen av Arktis

 

På denne snøskuterturen reiser vi til den fantastiske østkysten hvor naturen er urørt og dekket av frost. Vi vil oppleve en utsikt som er vanskelig å beskrive. Du vil ikke gå glipp av denne fantastiske opplevelsen.

Omtrent 3000 isbjørn lever på og rundt Svalbard i vintermånedene. Det er derimot ikke lett å oppdage disse majestetiske dyrene. Den beste muligheten er på østkysten av Spitsbergen. For å komme oss dit må vi krysse isbreer og en av de største dalene på Svalbard. På veien vil vi nyte utsikten til Barents- og Edgeøya i fra toppen av breen. To fjerne og ubebodde øyer øst for Spitsbergen.

Etter en lang, men enkel tur med snøskuter vil vi komme til østkysten. Dette er isbjørnens verden. Derfor må vi også være på vakt. Vi kan ikke forfølge isbjørn, men vi kan bruke kikkert slik at vi kan obsere isbjørnen fra en sikker avstand.

Du vil oppleve en øredøvende stillhet og en storslått natur. Svære isfjell og sjøis så langt som man see. Enorme brefronter kaster seg utover mot havet. Dette er Svalbard.

Klikk her for et kart av omtrentlig rute.


Vi krever minimum 2 personer på denne turen. Minste alder er 12 år.

Send oss en e-posti forkant ved allergi eller andre behov.

For denne turen kan vi tilby en valgfri ekstraforsikring til 200 NOK som du kan legge til bookingen. Om du har en ulykke med skuteren, vil du ikke måtte egenandel for skade (Normalt opp til 6000 NOK). Om du vil dele en skuter er det kun sjåfør som eventuelt vil trenge å kjøpe denne forsikringen.


NOK 3890,-

Passenger 2890,-
(Valgfri forsikring NOK 200)

  • Fra 12.02.2023 – 20.05.2023
  • Henting 08:00
  • Dager tirsdag, torsdag, lørdag og søndag (Søndag19.03.23)
  • Varighet 10 timer, Distance ca. 180 km

 

 

Binne med unge på sjøisen Binne med unge i midnattsol Sulten isbjørn spiser på en ringsel Isbjørn sniffer etter dessert Königsbergbreen, Spitsbergen Svalbard Ulverbreen Spitsbergen Svalbard Puddersnø, Svalbard Sol i mars, Rabbotbreen Isfjell Lunsj foran Köenigsbergbreen Varm kaffe på sjøisen Soloppgang, Nordmannsfonna Soloppgang Solnedgang Snøskuter, svalbard Brefront Tempelfjorden, Svalbard Skumring i Sassendalen, Svalbard Debrief på Kuhaugen


«En utrolig opplevelse og Better Moments lever virkelig opp til navnet sitt. Visst du besøker svalbard så velg denne»
– Flyer823847


«Turen til østkysten var fantastisk. Vi så to isbjørnen»
– Nina K


«En snøskutertur i Mars til østkysten. Elsket det! Alle var vennlige, bra utstyr, top tilstand. Og det beste av alt… Vi så tre isbjørn!»
– Jeroen på Tripadvisor


«Ingen av oss hadde sett en snøskuter før, men det var enkelt å få det til. Vår flinke og entusiastiske guide Franka gjorde hvert sekund ut av den 10 timer lange turen en flott opplevelse.»
– Susiekenny1 på TripAdvisor


«Å se en isbjørn i deres naturlige habitat var fantastisk og noe du ikke kan oppnå uten å ha en erfaren guide .»
– Thomashunger på TripAdvisor