Ursus Maritimus East Coast Extreme

Dette er en utvidet versjon av vår tur til Østkysten hvor vi har mer tid til å utforske og å oppleve dette unike området. Her er naturen urørt og landskapet er frosset. Denne ekstreme arktiske opplevelsen vil være vanskelig å glemme.

Barentshavbestanden består av rundt 3000 isbjørn. Mange av disse holder til på Svalbard. Likevel kan det være vanskelig å oppdage en av disse majestetiske dyrene. Det beste stedet å se en isbjørn, det er Østkysten. Vi kjører mot øst, igjennom en av de største dalførene på Svalbard og over et breplatå. På toppen av dette platået kan vi nyte utsikten mot Barents- og Edgeøya.

Etter en lang kjøretur når vi østkysten. Her er vi i isbjørnens rike og må alltid være på vakt. Vi har ikke lov å forfølge isbjørn, men vi kan bruke kikkert og med den får vi kanskje muligheten til å oppdage Kongen av Arktis fra en trygg avstand.

Den øredøvende stillheten og den storslåtte naturen vil omgi oss. Sjøis og store isfjell så langt som øyet kan se og med enorme brefronter mot havet. Dette er Svalbard.

Denne turen er 2 timer lengre enn den ordinære Ursus Maritimus. Derfor har vi også mer tid på å utforske dette landskapet. Dette er en ekstrem-tur hvor vi er ute hele dagen. Fordi turen er rundt 200-240km lang, så anbefaler vi at du har noe skutererfaring fra før.

Trykk her for et kart over omtrentlig rute.


Vi krever minimum 2 personer på denne turen. Minste alder er 12 år. Kontakt oss for alternativer.

Send oss en e-posti forkant ved allergi eller andre behov.

For denne turen kan vi tilby en valgfri ekstraforsikring til 200 NOK som du kan legge til bookingen. Om du har en ulykke med skuteren, vil du ikke måtte egenandel for skade (Normalt opp til 6000 NOK). Om du vil dele en skuter er det kun sjåfør som eventuelt vil trenge å kjøpe denne forsikringen.


NOK 4290,-

Passasjer 3290,-
(Valgfri forsikring NOK 200)

  • Fra 26.03.2023 – 14.05.2023
  • Henting 08:00
  • Dager Søndag
  • Varighet 12 timer, Distanse ca. 200 km

Snøskutertur i fra Longyearbyen, Spitsbergen, Svalbard. Opplev isbjørn, nordlys (aurora borealis) og midnattsol A polar bear mother and her cub playing in the midnight sun A polar bear feeding on ringed seal, svalbard Polar bear scouting for dessert Fresh snow on Ulverbreen, Svalbard Plowing through fresh snow, svalbard Impressive glacier front, Svalbard Brefront Tempelfjorden, Svalbard lunch on the sea ice, eastcoast, Svalbard Coffee on the seaice Twilight in Sassen Soloppgang icebergs on the sea Midnightsun Rabbotglacier Sunset in march, Nordmannsfonna A better moment at the eastcoast Debrief at kuhaugen

 

«Min beste opplevelse noen gang. Ikke bare kom vi oss til østkysten, men vi så, ikke bare en, men fire isbjørner «

– Andy R på TripAdvisor

 

«Østkysten Extreme: fantastisk opplevelse, fantastisk tur, fantastisk guide»
– Philippe S på TripAdvisor

 

«Utrolig opplevelse som jeg vil huske for resten av mitt liv!»
– gsm_dealer08 på TripAdvisor