Når lyset returnerer

Mørket har ligget over Svalbard siden November. Når solen nå kommer tilbake kan man oppleve Svalbard i skumringen. En helt magisk opplevelse. Vær den første som oppdager og utforsker de endesløse dalene, trange elveleier og majestetiske fjell. Alt dette har vært dekt i mørket de siste månedene.

På denne turen kjører vi i områder som for de fleste har vært utilgjengelig siden snøen begynte å smelte. Vi utforsker det området som kalles Nordenskiöldland. Snøen vil reflektere det lille lyset som kommer og dekke landskapet i et magisk blålys. Dette er den tiden alle de lokale på Svalbard har ventet på igjennom den lange mørketiden.

Dette er en tur med «åpen destinasjon». Det vil si at guiden kan bruke sin lokalkunskap og erfaring til å finne det beste området og den beste ruten dit for å nyte det magiske lyset.


Vi krever minimum 2 personer på denne turen. Minste alder er 12 år. Kontakt oss for alternativer.

For denne turen kan vi tilby en valgfri ekstraforsikring til 200 NOK som du kan legge til bookingen. Om du har en ulykke med skuteren, vil du ikke måtte egenandel for skade (Normalt opp til 6000 NOK). Om du vil dele en skuter er det kun sjåfør som eventuelt vil trenge å kjøpe denne forsikringen.


NOK 2190,-

Passenger 1690,-
(Valgfri forsikring NOK 200)

  • From 27.01.2023 – 04.02.2023
  • Henting 10:00
  • Varighet 4 timer
  • Passer de fleste. Flatt og enkelt terreng.

Semmeldalen. På skutertur til Barentsburg. Soloppgang i den endesløse horisonten Longyearbyen i mørketid Taubanebukk, svalbard Månelys i mørketiden Vinterskumring Twilight in Sassen

 

«Deres erfaring og kunnskap gir deg tillit til å ville utforske mer; å ha lyst, heller enn å være redd for naturen. For meg er dette hva en virkelig profesjonell guide skal gjøre»
– Shield_London på TripAdvisor

 

«Selskapet sørget for alt utstyret vi trengte. Noe varmt å drikke, snacks og mye morro.»
– Roni Z på TripAdvisor

 

«En morro og fartsfylt erfaring i det stille landskapet»
– Mattiasbjorkblad på TripAdvisor