Icebreaker – kajakk mellom isfjellene

 

Å være foran en aktiv bre er en unik og uforglemmelig opplevelse. Kajakken lar deg bevege deg stille og gir mulighet for å oppleve økosystemet foran breen på en helt annen måte. Når vi paddler igjennom vannet, er vi omgitt av is og isfjell med den majestestiske Sveabreen foran oss.

Våre erfarne guider vil ta deg igjennom en av Svalbards mest spektakulære områder i stødige doble kajakker. Erfaring med kajakk er ikke påkrevd på denne turen.

På denne dagsturen vil vi plukke deg opp på hotellet og kjøre deg til vårt hovedkvarter. Her vil du få alt utstyret du trenger. Dette inkluderer en tørrdrakt. Derfor kan du ha egne klær under. Du kan lese mer om utstyret vi tilbyr på vår side for praktisk info.

Når vi er klar, vil vi krysse isfjorden med båt. Turen er varm og komfortabel. På nordsiden av Isfjorden ligger kajakkene klare. På veien vil guiden gi en forklaring på hvordan man trygt bruker utstyret og kajakkene. Etter omtrent en time vil vi komme i land og være klar for kajakkene.

Vi utforsker bukta foran breen og padler mellom isfjellene. Guiden vil lede an igjennom bukten. Ta et øyeblikk og nyt stillheten. Nyt utsikten til breen og den mektige naturen. Ingen annen aktivitet får deg så nærmt denne landskapet.

Naturen rundt breen er både variert og vakker. Skjøre arktiske blomster trykker mot vinden. Fugler overalt. Noen ganger er det kanskje ulike sjødyr som ligger på isen å hviler. Er man heldig får man også oppleve at breen kalver og lager nye isfjell som vi kan utforske.

Etter noen timer med paddling vil vi komme tilbake til båten. Kapteinen har da forberedet et varmt og deilig måltid som vi kan nyte på veien hjem.

Vi krever minimum 8 personer på denne turen. Minste alder er 12 år.

Du bør være i grei form. Passer ikke for bevegelseshemmede.

Gi oss lyd i forkant ved allergi eller andre behov.


NOK 2590,-

 • Fra 01.06.2019 – 31.08.2019
 • Henting:
  Mandag: 16:00
  Onsdag: 10:00
  Fredag: 10:00
  Lørdag: 10:00
 • Varighet 7 timer
 • Vanlig fysisk form påkrevd.
 • Minste alder 12 år

Båt foran brefronten

 

«En utrolig dag ute i vannet. Om du kun kan gjøre en tur på Svalbard er det denne jeg vil anbefale» – Gryan023 på TripAdvisor

 

«For noen som prøvde kajakk for første gang så gikk dette lett og ga meg mye selvtillit.» – bhatakna på TripAdvisor