Fuglehopping i Trygghamna – en av naturens store øyeblikk

Her vil vi gi deg sjansen til å oppleve noe av det største som skjør igjennom den arktiske sommeren. Rundt disse dagene vil vanligvis fugleungene begynne å hoppe fra redene sine i fuglefjellet Alkhornet. På noen sekunder skal de lære å fly og vi følger med når de sprer vingene sine for første gang.

I slutten av juli vil Polarlomviens unger ta av for første gang. Med litt hjelp fra foreldrene så vil de «hoppe» fra redet og utfor stupet. Nedenfor står all slags rovdyr og ful klar til å ta i mot de som ikke klarer det. De vil forsøke å fange så mange som mulig slik at de kan klare seg igjennom vinteren. Rett foran fuglefjellene vil vi kunne oppleve denne kampen for overlevelse på nært hold.

Etter en tur med våre varme og komfortable båter vil vi gå i land i Trygghamna. Derifra er det en lett tur opp til Alkhornet. Her finner vi oss et godt sted til å følge med.

Denne turen er ikke bare for fuglekikkere. Den passer alle som vil oppleve et fantastisk naturøyeblikk og som vil oppleve det på nært hold. Vi vil plassere oss slik at man har god utsikt og mulighet til å fotografere. Det vil også bli servert mat og drikke på disse turene.

Vi krever minimum 7 personer på denne turen. Minste alder er 4 år.

Gi oss lyd i forkant ved allergi eller andre behov.


NOK 1.990,-

  • Fra 23.07.2020 – 26.07.2020
  • Henting 17:00
  • Varighet 7 timer
  • Passer alle

Solnedgang i Forlandsundet