Catching the light – Nordlys
med kveldsmat

Svalbard ligger langt nord og har ideelle forhold for nordlys (Aurora borealis). På snøskuter, så tar guiden deg med til de beste stedene for å oppleve dette spesielle fenomenet. For å en virkelig fin opplevelse, så nyter vi en deilig middag i vår koselige gamme.

Denne turen har en «åpen destinasjon». Det vil si at guiden kan bruke sin lokalkunnskap om vær og forhold til å velge den beste ruten og beste destinasjonen for en finest mulig opplevelse. På denne skuterturen gjør det lille ekstra for å gi deg en eksklusiv nordlystur.

For å unngå lysforurensning så drar vi vekk i fra Longyearbyen. Vi kjører opp breer, eller inn i urørte daler for å finne dette magiske lyset.

På veien, så kjører vi forbi for koselige gamme. Her nyter vi en 3-retter middag, mens vi får litt varme i fra bålet. Dette er det perfekte stedet å vente på at nordlyset kommer.


Vi krever minimum 2 personer på denne turen. Minste alder er 12 år. Kontakt oss for alternativer.

Gi oss lyd i forkant ved allergi eller andre behov.

For denne turen kan vi tilby en valgfri ekstraforsikring til 200 NOK som du kan legge til bookingen. Om du har en ulykke med skuteren, vil du ikke måtte egenandel for skade (Normalt opp til 6000 NOK). Om du vil dele en skuter er det kun sjåfør som eventuelt vil trenge å kjøpe denne forsikringen.


NOK 2390,-

Passenger 1790,-
(Valgfri forsikring NOK 200)

  • From 05.02.2023 – 23.03.2023
  • Henting 19:00
  • Varighet 5 hours
  • Passer de fleste. Flatt og enkelt terreng.

Varm middag på vår nordlysjakt Nordlysjakt Nordlys i Adventdalen - Tommy Dahl Markussen Snøskutertur i fra Longyearbyen, Spitsbergen, Svalbard. Opplev isbjørn, nordlys (aurora borealis) og midnattsol Aurora borealis, Longyearbyen, Svalbard

 

«Maten var kjempegod! Med full mage var vi klar for å kjøre skuter!»
– Lintravis2 på TripAdvisor

 

«Kjøringen var enkel. Vi fikk flere muligheter til å observere nordlyset og det var kjempevakkert.»
– Mouimoi på TripAdvisor