[two_thirds]

Om våren er landskapet på Svalbard helt magisk. Lyset badet the hvite snødekket i blå og rosa pastellfarger. Det forsiktige lyset avslører fjell og daler som har vært dekket av mørke siden November.

Perioden mellom polarmørket og midnattsol er spesielt. Fantastiske farger reflekter i snødekket. De fineste opplevelsene kommer rett etter solnedgang. For å gi deg uforglemmenlig opplevelse, så kjører vi ut og utforsker dalførene rundt Longyearbyen. På veien stopper vi ved vår gamme og nyter en koselig middag.

En av utsiktspunktene er i fra skråningen under Hiorthfjellet. Her har du en fin utsikt utover mot Isfjorden og Longyearbyen mellom de bratte fjellsidene.

Den lille gammen vår er gjømt i dalen og her nyter vi middagen rundt ildstedet. Her kan vi få litt varme og ha en nydelig 3-retter middag langt vekke fra folk.

Etter middagen fortsetter vi å utforske Adventdalen. Guiden bruker sin kunnskap og erfaring til å velge dagens rute. Målet er å oppleve den arktiske naturen og nyte det magiske blålyset. I tillegg er det gode muligheter for å møte på en av de lokale reinsdyrene på leten etter mat under snøen.


Vi krever minimum 2 personer på denne turen. Minste alder er 12 år. Kontakt oss for alternativer.

Gi oss lyd i forkant ved allergi eller andre behov.

For denne turen kan vi tilby en valgfri ekstraforsikring til 200 NOK som du kan legge til bookingen. Om du har en ulykke med skuteren, vil du ikke måtte egenandel for skade (Normalt opp til 6000 NOK). Om du vil dele en skuter er det kun sjåfør som eventuelt vil trenge å kjøpe denne forsikringen.

[/two_thirds]
[one_third_last]

NOK 2390,-

Passenger 1790,-
(Valgfri forsikring NOK 200)

  • From 24.03.2023 – 18.04.2023
  • Henting 19:00
  • Varighet 5 hours
  • Passer de fleste. Flatt og enkelt terreng.

[/one_third_last]

Skuter i Semmeldalen Vårsol, Rabbotbreen Longyearbyen, Svalbard Mørketid, Svalbard Skumring, Svalbard Twilight in Sassen

 

«Guidens kunnskap og erfaring gir deg trygghet og ønske om å utforske mer. (…) Dette er for meg det viktigste kjennetegnet ved en profesjonel guide.»
– Shield_London på TripAdvisor

 

«Tipp-topp kundeservice og erfarne guider. Kjempebra konsept med et flott kontor og det kun er små grupper på tur.»
– olejorgens på TripAdvisor

 

«Vi nådde hytten og fikk der servert en deilig middag med wraps, gryte, brownies og kaffe eller solbærtodday til dessert.»
– Baya_Bay på TripAdvisor