Om oss

Vi her i Better Moments har mange års erfaring fra det å bo her på Svalbard. Vi har jobbet for ulike firma, men stiftet Better Moments for å kunne sette gjesteopplevelsen først. Høsten 2013 ble Better Moments AS etablert. Det ble kjøprt inn nytt utstyr og nye snøskutere.  I 2016 bygde vi om det gamle dynamittlageret på Kuhagen. Dette er nå blitt våre nye kontorer.

Etter et flott første år bestemte vi oss for å kjøpe får første lukkede RIB for å tilby turer på vestkysten. 2015 ble dermed det første året vi kunne tilby sommeraktiviteter. Sommeren 2016 fikk vi enda en ny båt og utvidet tilbudet vårt ytterligere.

Better Moments har maks 6 skutere på dagsturer og maksimalt 12 personer på hver båt. Vi kjører med små grupper slik at gjestene skal få en best mulig opplevelse. Dette gjør turen mer privat og mer avslappet enn med store grupper. Om gruppen din likevel er større enn dette kan vi selvfølgelig tilpasse til dette. Ta kontakt på e-post info@bettermoments.no eller bruk skjemaet under. 

Vi håper å se deg på tur med oss!

Kontakt oss

Telefon: +47 400 95 965

E-Mail: info@bettermoments.no

Møt Teamet

For ledige stillinger se her.

Eivind Aksnes

Eier/Guide

Eivind hadde sin første sesong som skuterguide i 2006. Før det hadde han besøkt øya mange ganger. Han jobbet noen år i forsvaret, før han flyttet nord. Han har lang erfaring med snøskuter om vinteren, kjøring med ATV og båtturer på sommer. Nå er han daglig leder og guide ved Better Moments. Hans erfaring vil gi deg mulighet til å oppeve Svalbard langs spennende ruter og hans kunnskap vil gi deg mange, mange historier.
11942206_10155925540305462_7199630434225556499_o

Niklas Gerhardsson

Eier

Niklas er vår mest erfarne guide. Etter å studert naturguiding i Sverige, så flyttet han til Svalbard i 1998. Han startet sitt eget selskap med hundekjøring. Deretter jobbet han som snøskuterguide, og på sommeren som ekspedisjonsguide på flere skip rundt Svalbard og i Antarktis. Nå er han kaptein på eget skip «Aleiga» og tar fortsatt gjester rundt på Svalbard.  Med hans alsidighet, lange erfaring og mange historier håper han å kunne gi deg «Better Moments».

Alexander Hovland

Kontor/Guide

Alexander har bodd på Svalbard siden 2011. Han har en master i Naturgeografi, men har jobbet som sommer og vinterguide de siste årene. Utenfor jobbet kjører han eget hundespann (#TeamVillspor) og bruker det meste av tiden sin ute.

Aríen Ramnefjell

Guide

Arien har vært fasinert av naturen på Svalbard siden 2012. Med bred erfaring jobber hun iherdig for å gi nettopp deg en del av den samme magien hun har opplevd på Svalbard. Hun har reist rundt i det meste av Arktis og har en søken for historier og naturopplevelser. I fritiden foretrekker hun å sitte rundt et bål med en kaffekopp, eller med nesen godt ned i en bok om polarhistorie. Du kan møte Arien i alle de fire sesongene. På snøskuter om vinteren når hun trygt guider gjester over den hvite tundraen. Og om sommeren når hun guider på fotturer, båt og med kajakk. Hun vil gi deg alle svar om svalbards natur og gi både tette og nære opplevelser med Svalbard. Og kanskje… om du er heldig… dyreopplevelser.

Eli Gunnemark

Guide

Eli har tidligere jobbet som guide i jungelen i Borneo og innså da at det var guide han ville være. En jobb som gir mulighet for videreformidlig av naturopplevelse og det å skape uforglemmelige opplevelser for gjester over hele verden. Eli har studert naturguiding i Sverige hvor han kommer fra. Etter studiene jobbet han 3 år ved Tre-hotellet i Lapland. Han har også jobbet som guide og har mye erfaring fra ulike turer i skogene mellom Jokkmokk og Boden. Med hans erfaring og entusiasme vil Eli kunne gi deg en unik opplevelse her på Svalbard.

Matts Ekman

Guide

Matts er født og oppvokst i Uppsala, Sverige. Etter å ha bodd det meste av sitt liv i en storby, så bestemte Matts seg for å fokusere mer på sin interesse for natur og naturopplevelser. Han har tidligere jobbet som lærer innen opplevelsesturisme og fysisk utdanning. Senere som instruktør for kajakk og deretter som guide med ski, snøskuter, rafting og klatring. Han har alltid vært fasinert av nordområdene og det var en drøm som gikk i oppfyllelse da han flyttet til Svalbard. Hans lange erfaring fra flere former for guiding, hans ønske om å dele naturopplevelser og hans kunnskap, så vil han trygt guide deg igjennom ditt neste eventyr.

Noora Peteri

Guide

Noora en lidenskapelig eventyrer som er født og oppvokst i finske Lappland. Det å være utendørs, å vise respekt å lære om natur har alltid vært noe av det viktigste for henne. I 2014 studerte hun for å bli ungdomsarbeider, men tok også sertifisering for å bli en ski-instruktør. Hun begynte da å jobbe for et lokalt safari-selskap i Levi og fikk da erfaring med snøskuterturer og fotturer.   Etter å ha fullført utdannelsen sin begynte hun å jobbe som naturguide på heltid. Dette har ført henne på mange eventyr, nye land og lært henne mye om folk fra ulike steder i verden. Hun ser frem til å vise deg det unike Arktis.
 

Virgil Reglioni

Født i 1988 og opprinnelig fra Frankrike. Han vokste opp i en liten by i mellom Lyon og Sveits. I 2011 forlot han Frankrike for å utforske verden og seg selv. Hans to lidenskaper er å være utendørs og fotografering.

Virgil har tidligere jobbet med snøskuterguiding i Lappland, på Svalbard og på Island. Han har lang erfaring med å forelese og å fotografere nordlys i arktis.

I mellom sesongene reiser Virgil rundt om i verden og dyrker sin hobby innenfor fotografi. Virgil er veldig takknemlig for alle de fantastiske opplevelsene og folkene han møter på disse turene. Nå ser han frem til å lage flere historier og opplevelser med deg her på Svalbard.

Frode Stefanussen

Kaptein

Frode har vokst opp i Nord-Norge og har tilbringet det meste av sitt liv utendørs. Han vokste opp med en fasinasjon for natur og båter. Nå er han en av våre mest erfarne båtguider med erfaring fra alle sesonger. Frode bor året rundt i Longyearbyen og har vært mye rundt. Han har erfaring og kunnskap om alt i fra alpint, ekspedisjoner, hundekjøring og kajakk. Hans lange erfaring vil gi en trygg og behagelig tur når han har styringen.

Krzysztof M. Różański

Kaptein

«Chris» kom til Svalbard i 1995 og har vært her stort sett hver sommer siden. Han har lang erfaring på sjøen og jobber både med transport av vitenskapelige ekspedisjoner og turister rundt på Svalbard. Som en naturelsker føler han seg som hjemme når han er tilbake her på Svalbard. Chris har utdanning fra den Polske marinen og har jobbet både på seilskuter og små skip i ulike offshore-prosjekt. Nå er han en PhD student i polarforskning.  Han gleder seg til dele sin lidenskap og erfaring på turer med deg.

 
 

Kontakt oss

Telefon: +47 400 95 965

E-Mail: info@bettermoments.no

Eller send oss en e-post nedenfor:

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message

    Type 'bettermoments' if you are human